Suncharge solarno pohištvo.

Solarna energija je zelen vir energije – vedno na voljo in prijazna do okolja.

Obnovljiv vir energije

Preoblikujte prostor s pomočjo trajnostne solarne energije – s stilom in visoko funkcionalnostjo.

Takojšnja uporaba

Solarno pohištvo zagotavlja enostavno uporabo plug&play. Brez odvisnosti od električnih priključkov.

Prilagodljiv koncept

Modularna sestava omogoča neskončno prilagodljivost – načrtujte solarno pohištvo zase.

Vaša ponudba na 100%

Solarno pohištvo omogoča brandiranje in oglaševanje po potrebah ter zagotavlja 100% izpostavitev na obljudenih lokacijah.

Polnjenje mobilnih telefonov v zeleni preobleki.

Suncharge solarno pohištvo za polnjenje mobilnih naprav izkorišča najbolj zanesljiv vir energije – sonce. Oblikovano je bilo z dvema glavnima načeloma v mislih:

1

Trajnost

Z uporabo solarne energije pomagamo zmanjševati emisije in diverzificiramo uporabo energetskih virov. Kar je manj obremenjujoče za okolje in družbo.
Solarna energija je prihodnost. Je zelena energija z nizko stopnjo vpliva na okolje. Solarni paneli, ki jih uporabljamo v Suncharge solarnem pohištvu so narejeni iz – – – in bodo prenesli uporabo cca. 20 let?

2

Uporabnost

Brezžična polnilna točka na sredini Suncharge mize in klopi omogoča brezplačno polnjenje mobilne naprave in deluje v vseh vremenskih razmerah.
Suncharge miza zato omogoča takojšnje preoblikovanje izgleda in funkcionalnosti zunanjega prostora in zagotavlja 100% neodvisnost od električnih priključkov!

Leto 2019 je zaznamovala kar 25% rast števila solarnih inštalacij glede na leto 2018. V 2020 pričakujemo še večji porast solarnega trenda.

Preverite, kaj ponujamo

Solarna miza

Solarna miza omogoča on-the-go polnjenje mobilnih telefonov in drugi naprav in med pohištvo za zunanjo uporabo prinaša uporabnost in stil.