Suncharge solarno pohištvo

Brezmejna energija za brezžično polnjenje.

Stalen vir energije.

Izkoristite trajnostno solarno energijo in bodite vedno na voljo. Enostavna uporabo plug&play omogoča neodvisnost od električnih priključkov.

Brezžično polnjenje.

Ponudite polnjenje mobilnih naprav tam, kjer jih ljudje najbolj uporabljajo in potrebujejo – kadar so zdoma. Stopite jim korak naproti.

Prilagodljiv koncept.

Modularna sestava omogoča neskončno prilagodljivost  – načrtujte solarno pohištvo, kot ga potrebujete.

Trajnostni branding.

Brandiranje in oglaševanje na solarnem pohištvu zagotavlja vrhunsko izpostavitev na izbranih lokacijah in povezovanje branda z uporabno funkcijo.

Polnjenje mobilnih telefonov
v zeleni preobleki.

Suncharge solarno pohištvo za polnjenje mobilnih naprav izkorišča najbolj zanesljiv vir energije – sonce.

Naše sonce je neuničljiv vir zelene energije, vedno na voljo in soustvarja naše življenjsko okolje. Solarno pohištvo Suncharge izkorišča njegovo moč in tako prenaša njegov vpliv tudi v svet modernih tehnologij. Omogoča namreč polnjenje mobilnih naprav tudi tam, kjer ni električnih priključkov.

Oblikovano je bilo z dvema glavnima načeloma v mislih:

1

Trajnost

Solarna energija je prihodnost. Je zelena energija z nizko stopnjo vpliva na okolje. Solarni paneli, ki jih uporabljamo, so trpežni in lahko v nekaj sekundah pretvorijo sončno energijo v električno in tako omogočijo takojšnje brezžično polnjenje.
Z uporabo solarne energije pomagamo zmanjševati emisije in diverzificiramo uporabo energetskih virov. Kar je manj obremenjujoče za okolje in družbo.

2

Uporabnost

Brezžična polnilna točka, ki je integrirana v Suncharge solarno pohištvo omogoča brezplačno polnjenje mobilnih naprav 24/7 in deluje v vseh vremenskih razmerah.
Suncharge solarno pohištvo ima takojšen učinek na izgled in funkcionalnost vašega delovnega okolja, okolja kjer ponujate storitve ali pa dogodka in zagotavlja 100% neodvisnost od električnih priključkov!

Leto 2019 je zaznamovala kar 25% rast števila solarnih inštalacij glede na leto 2018. V 2020 pričakujemo še večji porast solarnega trenda.

Poglejte kaj ponujamo

Suncharge

Solarna miza

Suncharge solarna miza omogoča on-the-go polnjenje mobilnih naprav, neodvisno od električnih priključkov.

sl_SI
en_GB sl_SI